Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

"Αντιμετώπιση Παιδιών με Κοχλιακό Εμφύτευμα: Σύγχρονες τάσεις"



Στις 21 Νοεμβρίου 2009 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ημερίδα με θέμα την

"Αντιμετώπιση Παιδιών με Κοχλιακό Εμφύτευμα: Σύγχρονες Τάσεις"

και η οποία απευθύνεται κυρίως σε ειδικούς ακουολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοπεδικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους και όσους ασχολούνται με το κωφό παιδί. Στοχεύει σε μία ευρεία ενημέρωση αναφορικά με τις σύγχρονες τάσεις, τις προκλήσεις καθώς και τις διεθνώς ενδεδειγμένες θεραπευτικές και εκπαιδευτικές πρακτικές στην αντιμετώπιση των παιδιών με κοχλιακό εμφύτευμα που φοιτούν στο σχολείο.
Η ημερίδα διεξάγεται με τη συνεργασία του Ear Foundation και της ιδρυματικά υπεύθυνης Δρ. Sue Archbold, η οποία προέρχεται από το πρότυπο στην Ευρώπη κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων του Nottingham και είναι παγκοσμίως διακεκριμένη για την πρωτοπόρο επιστημονική της συμβολή στον τομέα αυτό.
Η παρουσίαση των θεμάτων της ημερίδας θα συμπεριλάβει την ελληνική πραγματικότητα με εισηγήσεις και ανταπαντήσεις διαπρεπών επιστημόνων από τον ελληνικό χώρο, οι οποίοι θα μεταφέρουν την πρόσφατη εμπειρία που έχει αποκομιστεί από έρευνες και προγράμματα για τα θέματα εκπαίδευσης και επικοινωνίας των παιδιών με κοχλιακό εμφύτευμα στην Ελλάδα, παραθέτοντας συνάμα επιστημονικές θέσεις και προβληματισμούς αλλά και μελέτες περίπτωσης προς συζήτηση.

Κόστος συμμετοχής: 90 ευρώ (επαγγελματίες),
80 ευρώ (μέλη Π.Σ.Λ.) και
60 ευρώ (φοιτητές)

Πληροφορίες- εγγραφές
Triaena Tours & Congress AE,
τηλ. 21074499308 7499300, fax. 2107705752
email: pennyh@triaenatours.gr
Υπεύθυνη: Πέννη Χατζηγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου