Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ημερίδα Επιμόρφωσης ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ. "Στρατηγικές Εκμάθησης"



Ο Πανελλήνιος Σύλλογος καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και φιλολογίας Αποφοίτων Πανεπιστημίου (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ), προκειμένου να βοηθήσει τόσο τους αδιόριστους όσο και τους μόνιμους συναδέλφους να εμπλουτίσουν τις διδακτικές πρακτικές τους, αλλά και τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων να αντιμετωπίσουν προβλήματα συμπεριφοράς μέσα στην τάξη, μετατρέποντας την επιθετικότητα των μαθητών σε δημιουργία, διοργανώνει το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009 στη Θεσσαλονίκη, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο Παλαιό Κτίριο της Φιλοσοφικής (Αίθουσες 1,7, 9, 13, salle informatique 308), ημερίδα επιμόρφωσης με σεμινάρια διδακτικής που αφορούν στους τρόπους αντιμετώπισης προβληματικών συμπεριφορών των μαθητών. Διευκρινίζεται ότι η ημερίδα θα τελεί μάλλον υπό την Αιγίδα του Υπ.Ε.Π.Θ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα οι καθηγητές γαλλικών και για τα παιδαγωγικά εργαστήρια, όλοι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που το επιθυμούν. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει 2 εργαστήρια διδακτικής και 1 εργαστήριο παιδαγωγικής. Στη λήξη της ημερίδας θα διανεμηθούν σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν για τα ταμειακώς εντάξει μέλη για το 2009. Τα μη μέλη του Συλλόγου θα καταβάλουν το ποσό των 40 ευρώ για το δικαίωμα συμμετοχής τους και τα έξοδα διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου