Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Παίζουμε: Math answer or die

Ο μαθητής μας Σ. μάς προτείνει ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Τελευταία περνάω πιο πολλή ώρα στον υπολογιστή. Βέβαια προσπαθώ να μην πάει χαμένη. Γι’ αυτό κάποιες φορές παίζω εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Ένα από αυτά είναι στην αγαπημένη μου πλατφόρμα που λέγεται Roblox. Εκεί έχει χιλιάδες παιχνίδια. Το παιχνίδι λέγεται "Math answer or die"

Σ’ αυτό το παιχνίδι πρέπει να απαντάς γρήγορα και σωστά τις πράξεις που θα εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Για να μπορεί οποιοσδήποτε να απαντήσει σωστά, αντί να πρέπει να πληκτρολογήσει ο καθένας την απάντησή του, υπάρχουν επιλογές. Και αν είσαι ο πρώτος που θα απαντήσει σωστά θα ανέβεις περισσότερα κυβάκια για να αποφύγεις την λάβα που ανεβαίνει κάθε γύρο ( κάθε γύρος είναι μια μαθηματική πράξη). Ο τελευταίος που θα μείνει κερδίζει. Το παιχνίδι αυτό εξασκεί τα αντανακλαστικά, την γρήγορη σκέψη (επειδή έχει συγκεκριμένο χρόνο για να απαντήσεις) κτλ. Και σχεδόν όλα τα παιχνίδια που παίζω στο ROBLOX μου τα έχουν δείξει οι φίλοι μου και κάποια άλλα πράγματα. Μπορεί κάποιες φορές να μαλώνουμε αλλά πάντα θα ήμαστε αγαπημένοι και χαίρομαι που είμαστε φίλοι. Μόνο που αυτός ο λόγος δεν πιάνει μία μπροστά σε άλλους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου