Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόσκληση ωφελουμένων στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ" στο Θραψανό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελουμένων στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ" στο Θραψανό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Δικαιούχοι:

Ομάδα 1: άτομα με Νοητική Υστέρηση που κατοικούν στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας του νομού Ηρακλείου.

Ομάδα 2: άτομα με Νοητική Υστέρηση που κατοικούν σε Δήμους της ΠΕ Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι οι θέσεις θα καλυφθούν από δικαιούχους της 1ης ομάδας και σε περίπτωση μη συμμετοχής θα καλυφθούν από δικαιούχους της 2ης ομάδας σύμφωνα με την βαθμολογική τους κατάταξη.

Το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου είναι 13.30 - 21.30 συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς των εξυπηρετούμενων από και προς το σπίτι τους η οποία γίνεται με ευθύνη του Σωματείου.

Σημειώνεται ότι οι ωφελούμενοι του Κέντρου δεν θα λαμβάνουν αποζημίωση για τις συγχρηματοδοτούμενες υπηρεσίες που τους παρέχονται από το ΚΔΗΦ/λοιπό Κέντρο από άλλη χρηματοδοτική πηγή (π.χ. ΕΟΠΥΥ) κατά την περίοδο συμμετοχής του στην πράξη και δεν θα λαμβάνουν υπηρεσίες από άλλο ΚΔΗΦ ή άλλο φορέα παροχής παρεμφερών υπηρεσιών, ο οποίος χρηματοδοτείται από εθνικούς ή/και κοινοτικούς πόρους, κατά την περίοδο συμμετοχής τους στην πράξη.

Η χρονική διάρκεια παροχής των υπηρεσιών του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Δικαίωμα στη Ζωή Δήμου Μινώα Πεδιάδας» στο Θραψανό είναι έως τις 31/12/2025.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ιδιοχείρως στο χώρο του Κέντρου στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Θραψανού Δήμου Μινώα Πεδιάδας καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 20:00 ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στην διεύθυνση: Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Δικαίωμα στη Ζωή Δ.Μινώα Πεδιάδας», ισόγειο Δημοτικό Κατάστημα Θραψανού Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ΤΚ 70006, μέχρι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024 στις 15:00.


Πηγή: ΕΣΑμεΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου