Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Σεμινάριο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Σκάκι Στα Σχολεία

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει σεμινάριο για τη διδασκαλία του σκακιού στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο 80ο Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης (Βαλτετσίου 17). 

Δικαίωμα συμμετοχής στην ημερίδα έχουν οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (70 άτομα) θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι επιλαχόντες θα κληθούν σε νέο σεμινάριο, η ημερομηνία του οποίου θα ανακοινωθεί εγκαίρως. 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/1OLJ-C-cgwVoa07Kj_9MYDSg2HdE3SWsdc1DLTrfdfVk/edit έως την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12:00μ.μ. Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τη σχετική πρόσκληση: https://mychess.gr/wp-content/uploads/2023/10/Πρόσκληση-Σεμιναρίου.pdf

Πρόγραμμα - https://mychess.gr/wp-content/uploads/2023/10/Πρόγραμμα-Σεμιναρίου-Πρωτοβάθμιας-Σκάκι.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου