Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Score a Goal for Inclusivity: Βάζουμε όλοι μαζί γκολ στον αποκλεισμό και τις διακρίσεις!

Πώς μπορεί το ποδόσφαιρο να ενδυναμώσει γυναίκες και νεαρά κορίτσια; Μπορεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας να συμβάλει στην κοινωνική ενσωμάτωση και συνοχή;

Η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα φέρνει στην Ελλάδα την Tara Koleski και την Jennifer Grubb, πρώην παίκτριες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών των Η.Π.Α., για μια σειρά συναντήσεων και δραστηριοτήτων, οι οποίες θα αναδείξουν τον κοινωνικό αντίκτυπο του πλέον δημοφιλούς αθλήματος στον κόσμο.

Ως μέρος της επίσκεψης τους στην Ελλάδα, η Tara Koleski και η Jennifer Grubb θα συμμετάσχουν σε ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Ρουφ "Δημήτρης Γιαννακόπουλος" (Πέτρου Ράλλη 58, 177 78, Αθήνα) (ώρα προσέλευσης 17.30).
Οι δύο Αμερικανίδες παίκτριες θα αγωνιστούν μαζί με παλαίμαχους και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες αθλητικούς δημοσιογράφους και άλλους εκπροσώπους ανθρωπιστικών και πολιτιστικών οργανώσεων.

O αγώνας είναι ανοιχτός προς το κοινό και διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ - Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου