Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Ατομα με τυφλοκώφωση Yarn Bombing: Καμπάνια ευαισθητοποίησης από το Ειδικό σχολείο Τυφλοκωφών Καλλιθέας

Δράση, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), το Σάββατο, 18.06.2022 από τις 10:00-12:30, διοργανώνει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλοκωφών Καλλιθέας, σε συνεργασία και υποστήριξη από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τυφλοκωφών “Το Ηλιοτρόπιο”. 

Η δράση έχει να κάνει με την παγκόσμια καμπάνια ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με τυφλοκώφωση, Yarn Bombing, που διοργανώνεται από την Παγκόσμια Οργάνωση για την Τυφλοκώφωση Deafblind International. 

Ακολουθεί η σχετική Πρόσκληση Πρόσκληση 

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλοκωφών Καλλιθέας συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην παγκόσμια καμπάνια ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με τυφλοκώφωση, Yarn Bombing, που διοργανώνεται από την Παγκόσμια Οργάνωση για την Τυφλοκώφωση Deafblind International και σας προσκαλεί στη δράση, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), το Σάββατο, 18/06/2022 από τις 10:00-12:30. 

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία και υποστήριξη από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τυφλοκωφών “Το Ηλιοτρόπιο’. 

Βασίλης Βούγιας
Πηγή: www.especial.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου