Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

«We Are All Connected»


Η Anja Rožen, μια 13χρονη μαθήτρια από τη Σλοβενία είναι η νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού Plakat MIRU «We Are All Connected». Η νεαρή δημιουργός δήλωσε για το έργο της:

«Η ειρήνη είναι πολύ σημαντική. Υπάρχει εσωτερική ειρήνη, η οποία είναι να βρεις ευτυχία και ικανοποίηση ανεξάρτητα από το πόσο αγχωτική είναι η ζωή σου. Η ειρήνη είναι επίσης ελευθερία από τη βία. Όταν υπάρχει ειρήνη, τα έθνη και ολόκληρος ο πλανήτης μπορούν να είναι σταθεροί και να προάγουν την πολιτιστική ανάπτυξη. Δεν καταλαβαίνω τους πολέμους, πώς μπορούν οι άνθρωποι να αφήσουν να συμβούν ή τι οδηγεί τους ανθρώπους μέχρι εκεί».

"Η αφίσα μου αντιπροσωπεύει τη γη και το γεγονός ότι μας φέρνει όλους μαζί. Οι άνθρωποι κρατιούνται ο ένας από τον άλλον· αν ένα άτομο αφεθεί για να φύγει, οι υπόλοιποι θα πέσουν. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με τον πλανήτη και ο ενας με τον ΑΛΛΟΝ."

Η νικήτρια αφίσα επιλέχθηκε για την πρωτοτυπία της, την καλλιτεχνική της αξία και την απεικόνιση του θέματος του διαγωνισμού, «We Are All Connected».

Με πληροφορίες από world360news

Ευλαμπία Αγγέλου
Ανεξάρτητη ερευνήτρια
Διερμηνέας ΕΝΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου