Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Δύο χάλκινα μετάλλια για τον Μάριο Χατζηκυριάκο(ΑΣΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ) στο διεθνές τουρνουά της Ισπανίας

Την πρώτη του παρουσία σε διεθνείς αγώνες για το 2022 πραγματοποίησε ο Μάριος Χατζηκυριάκος(ΑΣΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ) καθώς συμμετείχε στο Costa Brava Spanish Para Open το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Καταλονία.

Ο Έλληνας αθλητής έλαβε στο μονό και διπλό ανδρών καθώς και στο διπλό μικτό.

ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ(ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 6)

Στη φάση των ομίλων ο Μάριος αγωνίστηκε στο 2 γκρουπ με αντίπαλους τον Αμερικανό ALTSHULER Samuel William και το Γάλλο HERRAULT Esteban τους οποίους και κέρδισε με σκορ 3-0 σετ.

Από τα προημιτελικά πέρασε άνευ αγώνα και στα ημιτελικά αντιμετώπισε τον Ιάπωνα SHICHINO Kazuki από τον οποίο και ηττήθηκε με 3-2 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ(ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ XS14)

Ο Μάριος μαζί με την Ινδή POONAM Poonam αγωνίστηκαν στο 1 γκρουπ και αντιμετώπισαν τα ακόλουθα ζευγάρια:

MONTANUS Jean-paul/VAN ZON Kelly(ΟΛΛΑΝΔΙΑ) 0-3 , RODRIGUEZ Gonzalo/GONZALEZ Pilar(ΙΣΠΑΝΙΑ) 2-3 , BERTHIER Clement/CAILLAUD Morgen(ΓΑΛΛΙΑ) 0-3 και μετά από τρεις ήττες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της κατηγορίας.


ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ(ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MS14)

Στο 1 γκρουπ το ζευγάρι Χατζηκυριάκος-Μπαστάρντο ξεκίνησαν με μια ήττα απέναντι στο Γαλλικό δίδυμο HERRAULT Esteban-BERTHIER Clement με 3-0 ωστόσο στη συνέχεια απέναντι στους Ισπανούς RODRIGUEZ Gonzalo-ROMERO PARRENO Pablo πήραν τη νίκη με 3-0 και κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά.

Εκεί αντιμετώπισαν ένα πολύ δυνατό Ολλανδικό δίδυμο τους EIER Dustin-MONTANUS Jean-paul και ηττήθηκαν με 3-0 με το Έλληνα και τον Πορτογάλο αθλητή να κατακτούν τελικώς το χάλκινο μετάλλιο.

Ήταν μια εξαιρετική παρουσία για το Μάριο Χατζηκυριάκο ο οποίος θα επιστρέψει στην πατρίδα μας με δύο χάλκινα μετάλλια με επόμενο στόχο το τουρνουά στην Αίγυπτο.

Ένα μεγάλο μπράβο στο Μάριο αλλά και στον προπονητή του που μας έκανα υπερήφανους.

Πηγή: kefaloniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου