Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Πρακτικά Διαδικτυακής Ημερίδας: “Υπηρεσίες πρόσβασης των φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση”

Ολοκληρώθηκε η συγγραφή των Πρακτικών της Διαδικτυακής Ημερίδας με τίτλο “Υπηρεσίες πρόσβασης των φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση”, η οποία διοργανώθηκε από την ΠΡΟΣΒΑΣΗ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου 2021. 

Στην ημερίδα συμμετείχαν συνολικά 11 Δομές/Υπηρεσίες Προσβασιμότητας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας μας. Στόχος αυτής της εκδήλωσης ήταν να δοθεί η ευκαιρία για γνωριμία, ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών, αποτελεσματικών πρακτικών αλλά και προβληματισμών μεταξύ των Δομών και Υπηρεσιών πρόσβασης φοιτητών και φοιτητριών των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα.

Στα Πρακτικά περιλαμβάνονται τα βιογραφικά των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών στην ημερίδα, οι περιλήψεις των παρουσιάσεων, οι παρουσιάσεις καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας των αντίστοιχων δομών/υπηρεσιών προσβασιμότητας. Το ακριβές περιεχόμενο των Πρακτικών παρατίθεται με τη σύμφωνη γνώμη των δομών/υπηρεσιών προσβασιμότητας που συμμετείχαν στην διαδικτυακή ημερίδα.

Ευελπιστούμε η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει αφορμή για μία συνεχή συνεργασία και διάλογο μεταξύ των Δομών Προσβασιμότητας των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας μας.

Δείτε τα Πρακτικά της Διαδικτυακής Ημερίδας (έγγραφο DOCX ή αρχείο PDF):



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου