Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Το Θέατρο Κωφών Ελλάδος (ΘΚΕ) μάς χρειάζεται

Πριν λίγες ημέρες διαβάσαμε την ανάρτηση/ κοινόποίηση του Θεάτρου Κωφών Ελλάδος αναφορικά με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τον τρόπο που μπορούμε εμείς να το στηρίξουμε, ώστε να επιβιώσει και να κάνει ένα νέο ξεκινημα. Παραθέτουμε την ανακοίνωση, όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα του ΘΚΕ στο facebook.

Κύριοι.

όπως γνωρίζετε, το Θέατρο Κωφών Ελλάδος (ΘΚΕ), από την ίδρυση του 1983, έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, έργα από το Ελληνικό και Παγκόσμιο Δραματολόγιο και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην εκπαίδευση της κοινότητας των κωφών-βαρήκοων σε πεδία όπως η τέχνη η ιστορία και η γλώσσα αλλά και στην διάδοση και καθιέρωση της ελληνικής νοηματικής γλώσσας.

Την τελευταία διετία με την υγειονομική κρίση, το ΘΚΕ, επλήγη ανεπανόρθωτα, καθώς δεν είχαμε την δυνατότητα παραστάσεων με συνέπεια να μη μπορούμε να ανταποκριθούμε στα πάγια έξοδα, κυρίως ενοίκια τα οποία ανήλθαν στο ποσό tων 24.146,80 ευρώ πλέον τόκων και δικαστικής δαπάνης των εκμισθωτών, για τα οποία οι ιδιοκτήτες εξέδωσαν διαταγή πληρωμής και διαταγή απόδοσης μισθίου τον Μάρτιο 2020. 

Με την έκδοση της δικαστικής απόφασης των εκμισθωτών εις βάρος μας, οι εκμισθωτές έλαβαν μέτρα εις βάρος των διαχειριστών (δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών κλπ).

Κατά την εκδίκαση της ανακοπής και αναστολής ημών ελήφθη αναβολή προκειμένου να βρεθεί εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς.

Η δικηγόρος μας ήρθε σε επικοινωνία με τον δικηγόρο των εκμισθωτών και κατάφερε να μην αναζητήσουν τόκους και δικαστική δαπάνη να διαγράψουν μέρος του ποσού και να οφείλονται 17.000 ευρώ. 

Η τελευταία συμφωνία για να ισχύει πρέπει να υπάρξει εξόφληση μέχρι τέλος του έτους 2021, σε διαφορετική περίπτωση θα είναι απαιτητό ολόκληρο το ποσό πλέον τόκων και δικαστικής δαπάνης

Με την παρούσα επιστολή παρακαλούμε να συνδράμετε οικονομικά το ΘΚΕ, ώστε αφενός να εξοφλήσουμε το επιδικασθέν ποσό των 17.000 ευρώ, αφετέρου δε να μπορέσουμε να κάνουμε νέο ξεκίνημα.

Στοιχεία λογαριασμού: 
Alpha Bank IBAN: GR8701402260226002101171689
Δικαιούχος: Κωνσταντίνος Γαργάλης, συνδιαχειριστής ΘΚΕ
Αιτιολογία: Οικονομική ενίσχυση ΘΚΕ

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Παραμένουμε στην διάθεσή σας 

Με εκτίμηση

Οι Διαχειριστές
ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΛΑΧΟΥΡΑ 
ΓΑΡΓΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


*Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με γραπτό μήνυμα στο 6942807774





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου