Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Πώς μπορείτε να βοηθήσετε το ίδρυμα "Μέλισσα" και τα 25 παιδιά που φιλοξενεί.

Το ίδρυμα «Η Μέλισσα», το οποίο κλείνει 100 χρόνια λειτουργίας φέτος, προσπαθεί να συγκεντρώσει 7.000 ευρώ - Πώς μπορείτε να το βοηθήσετε

Ένας από τους παλαιότερους φορείς παιδικής προστασίας της Θεσσαλονίκης, το ίδρυμα «Η Μέλισσα», το οποίο φιλοξενεί και στηρίζει 25 παραμελημένα και κακοποιημένα κορίτσια ηλικίας 9 έως 24 ετών, προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για τις ανάγκες του σπιτίου του.

Στη σελίδα gofundme.com, εθελοντές και υποστηρικτές του ιδρύματος από τη Στουγκάρδη, διοργανώνουν έρανο με στόχο τη συγκέντρωση 7.000 ευρώ για να γίνουν αλλαγές εντός του ιδρύματος της «Μέλισσας» καθώς και για την ενίσχυση του έργου του φορέα.

«Η Μέλισσα», η οποία κλείνει φέτος 100 χρόνια λειτουργίας, χρειάζεται άμεσα καναπέδες, όπως αναφέρει η διευθύντρια του ιδρύματος, Βασιλεία Μαύρου στη Voria.gr. «Το διοργανώνουν οι φίλες της Μέλισσας στη Στουγκάρδη, οι οποίες κάθε Χριστούγεννα ετοιμάζουν και τα δώρα των παιδιών που «έρχονται» από τον Άγιο Βασίλη. Δηλαδή γράφουν τα κορίτσια γράμματα και τους τα στέλνουν. Και αντίστοιχα το Πάσχα το ίδιο», αναφέρει η κ. Μαύρου και προσθέτει τα χρήματα θα διατεθούν για την αλλαγή καναπέδων στο ίδρυμα που έχουν χαλάσει, καθώς αυτήν τη στιγμή «Η Μέλισσα» αδυνατεί να πληρώσει για την αλλαγή τους.

Παράλληλα, πολύ μεγάλες είναι και οι ανάγκες του ιδρύματος σε τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, απορριπαντικά κ.α. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις ανάγκες εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορεί να παρέχει και το ίδρυμα στο τηλέφωνο 2310-341965. Τέλος, σημειώνεται ότι κατά την περίοδο του Δεκεμβρίου, το ίδρυμα θα διοργανώσει το ετήσιο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του, του οποίου τα έσοδα πηγαίνουν αποκλειστικά το στο ίδρυμα και στην κάλυψη των αναγκών του.

Καλλιόπη Καλύμνιου
Πηγή:voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου