Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Κυκλοφόρησε η μαθητική «Πλατεία»!

Με την άμμο να ξεπηδά από τις τσάντες και την όμορφη θάλασσα του νησιού να μας υπενθυμίζει ότι έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι να τελειώσουμε τις βουτιές, η «Πλατεία» μπήκε δυναμικά στον Σεπτέμβρη πριν από το άνοιγμα των σχολείων.

Αφουγκράζεται τις αγωνίες των μεγάλων για τα ξεκινήματα των μικρών, θυμάται όμορφα χρόνια που σημάδεψαν τη φοιτητική ζωή εκείνων που πέρασαν από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και αγάπησαν τη Λέσβο..

Χάρη στα διαστημικά καμάρια της Λέσβου… «εκτοξεύεται» στον διαστημικό διαγωνισμό, δείχνοντας ότι είναι εφικτό να κυνηγάς τα όνειρά σου..

Ο Νικόλας Αθανάσης μας πηγαίνει βόλτα, ενώ η «Π» προτείνει δραστηριότητες για τα παιδιά και σίγουρα ξεναγήσεις από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλονής, μιλώντας με τον Νικόλα Ζούρο και την Ελένη Γαληνού.

Κάθε Σεπτέμβρης είναι μια επανεκκίνηση. Για εμάς, την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ενημέρωση» που εκδίδει την «Π», ενημερώνει ανελλιπώς μέσω της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Ν», stonisi.gr και του ειδησεογραφικού σταθμού «Στο Νησί 99 fm» και του αθλητικού portal sportlesvos.gr, είναι ακόμα μία. Γιατί μεγαλώσαμε και μετακομίζουμε από την όμορφη Κομνηνάκη που πρωτοστέγασε το εγχείρημά μας στην οδό Σμύρνης 7, και πάλι στη Μυτιλήνη. Και πάλι δίπλα σας…

Καλό διάβασμα!


Πηγή: Στο νησί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου