Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Πρόσωπο: Μιχάλης Σεΐτης



Ο Μιχάλης Σεΐτης μέχρι το 2013 ήταν αθλητής του στίβου με όνειρό του τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε, μέσα από μια σειρά από συμπτώσεις, ενεπλάκη σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο του κόστισε το πόδι του. Μόλις τρία χρόνια αργότερα, θα λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Κι έκτοτε θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη» τον συνάντησε στο ΟΑΚΑ όπου συνεχίζει να κάνει προπονήσεις. Όπως είπε σε αυτό το στάδιο συνέχισε να κάνει προπονήσεις και μετά το ατύχημα.

«Μετά το ατύχημα τις πρώτες μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο είπα θέλω να πάω στους Παραολυμπιακούς αγώνες, το είδα σαν ευκαιρία.Το ατύχημα έγινε μέσα Ιουνίου του 2013 κι εγώ ξανά έτρεξα τον Αύγουστο», ανέφερε.

«Οι αθλητές ΑΜΕΑ έχουν περισσότερα έξοδα. Χρειάζομαι το πρόσθετο μέλος για να τρέξω για περπατήσω για να κάνω μπάνιο ακόμα και σπίτι μου! Σίγουρα χρειάζομαι για τα πρόσθετα μέλη μου 30.000€ τον χρόνο και δεν έχω καμία στήριξη από το κράτος.», τόνισε μιλώντας για όλα τα έξοδα που έχει ένας αθλητής ΑΜΕΑ.

Αναφορικά στο ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή, συγκλόνισε λέγοντας: «Δεν πένθησα ποτέ για το ατύχημα, ήμουν ευτυχισμένος που έπαθα μόνο αυτό. Ένιωθα από την πρώτη στιγμή ευγνώμων και πριν το ατύχημα ίσως γι αυτό δεν πένθησα!»

Ο κόσμος τον γνώρισε από τη συμμετοχή του στο Dancing with the stars αλλά όπως αποκάλυψε έχει κάνει δύο ραντεβού για το Survivor. «Έχω κάνει 2 φορές ραντεβού για το survivor αλλά δεν προέκυψε ίσως φοβήθηκε η παραγωγή Δεν θα ήταν δίκαιο να συμμετέχω στο survivor για τους άλλους συμπαίκτες»

«Το πιο περίεργο πράγμα που έχω αισθανθεί μετά το ατύχημα είναι ο πόνος φάντασμα, αισθάνεσαι το μέλος που έχεις χάσει.», ανέφερε κλείνοντας.

Πηγή: megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου