Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Webinar: «Παιδεία στα Μέσα και την Πληροφορία και Ψηφιακές Δεξιότητες»

Αξιότιμοι συνεργάτες και ακαδημαϊκοί,

Με χαρά σας προσκαλούμε στο 3ο διαδικτυακό σεμινάριο του EKOME, μέρος της σειράς EKOME MIL Webinars, που πραγματοποιείται την Τρίτη, 6 Απριλίου, 15.00 (ETT), μέσω ZOOM και live-streaming μετάδοσης από το EKOME Fcb (@ekomemedia).

Το webinar σε συνεργασία με Μεσογειακό Δίκτυο της UNESCO MIL Alliance θα εστιάσει στη θεματική “Media and Information Literacy & Digital Skills” εξερευνώντας τα σημεία σύγκλισης από δημιουργική πλευρά και χρήση με έμφαση στην ενεργό ψηφιακή πολιτειότητα.

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον Alex Le Voci Sayad, co-Chair της Διεθνούς Συντονιστικής Επιτροπής της UNESCO MIL Alliance , ο οποίος θα μας δώσει μια επισκόπηση της Παιδείας στα Μέσα και την Πληροφορία από τη Βραζιλία. Μαζί με τον Alex, φιλοξενούμε την Alessandra Falconi, επικεφαλής του Centro Zaffiria, από τα παλαιότερα κέντρα εκπαίδευσης στα ΜΜΕ στην Ιταλία, και την Cristina Pulido, Serra Húnter καθηγήτρια του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Επικοινωνιών από το καταξιωμένο Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. Τα διαδικτυακά σεμινάρια του EKOME συντονίζονται από την Ειρήνη Ανδριοπούλου, επικεφαλής του Τμήματος Έρευνας, Μελετών και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του EKOME και co-Secretary General της Διεθνούς Συντονιστικής Επιτροπής της UNESCO MIL Alliance.

Η σειρά ΕΚΟΜΕ MIL Webinars αποτελεί μέρος της στρατηγικής του EKOME για την ευαισθητοποίηση και ανάπτυξη δράσεων οπτικοακουστικής και ψηφιακής παιδείας στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης, σε συνεργασία με το Europe Sub Chapter Mediterranean Group του διεθνούς εκπαιδευτικού δικτύου, UNESCO MIL Alliance, το οποίο και συντονίζει το ΕΚΟΜΕ.

Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή:


Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε την Τρίτη, 6 Απριλίου, 15:00 ώρα Αθήνας (ΕΕΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου