Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Κάνε τις ιδέες σου πραγματικότητα: EU Code Week Hackathon

Είσαι έτοιμος για μια διασκεδαστική πρόκληση; Εγγράψου στο EU Code Week Hackathon και λάβε μέρος σε 24 ώρες δημιουργικότητας, ομαδικής εργασίας και προγραμματισμού. Θα πρέπει να βρεις μια καινοτόμο λύση σε μια τοπική πρόκληση – μόλις σε 24 ώρες!

Οι 10 πιο επιτυχημένες ομάδες θα προχωρήσουν και θα λάβουν κατάρτιση και καθοδήγηση από ειδικούς του τομέα για να προετοιμαστούν για τον δεύτερο και τελευταίο γύρο τον Σεπτέμβριο. Η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει περαιτέρω εκπαίδευση και εκπληκτικό εξοπλισμό πληροφορικής. Επίσης, θα εξασφαλίσει μια θέση στον ευρωπαϊκό τελικό διαγωνισμό στη διάρκεια του επίσημου EU Code Week (Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού), 9-24 Οκτωβρίου 2021. Οι νικητές του μαραθώνιου χάκινγκ από όλη την Ευρώπη θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες και θα παρουσιάσουν τις λύσεις τους σε μια κριτική επιτροπή.

Δεν ξέρεις προγραμματισμό; Κανένα πρόβλημα. Χρειαζόμαστε επίσης σχεδιαστές UX, άτομα με επικοινωνιακές δεξιότητες και λάτρεις της τεχνολογίας για να συμμετάσχουν στις ομάδες.

 Ποιους αφορά; Μαθητές ηλικίας 15-19 ετών
 Πότε; 9:30 στις 7 Μαΐου έως 17:00 στις 8 Μαΐου
 Πού; Στο διαδίκτυο

Τι να περιμένεις;
Έντονες εμπειρίες
Εξειδικευμένη εκπαίδευση
Εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων
Ευκαιρία απόκτησης εξοπλισμού πληροφορικής και καθοδήγησης
Πολλή διασκέδαση!

Είσαι μέσα;
Εγγράψου στον ιστότοπο του μαραθώνιου χάκιγνκ! 

Θέλεις περισσότερες πληροφορίες;
 
Με την εγγραφή σε αυτήν την εκδήλωση στο Facebook δεν εγγράφεσαι στον μαραθώνιο χάκινγκ. Εγγράψου στον ιστότοπο για να συμμετάσχεις στον μαραθώνιο χάκινγκ 

Τι είναι το EU Code Week (Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού);
Το EU Code Week (Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού) είναι ένα κίνημα βάσης που υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το οποίο τιμά τη δημιουργικότητα, την επίλυση προβλημάτων και τη συνεργασία μέσω του προγραμματισμού και άλλων τεχνολογικών δραστηριοτήτων. Η βασική ιδέα είναι να προβληθεί ο προγραμματισμός, να καταδειχθεί σε νέους, ενήλικες και ηλικιωμένους πώς ο προγραμματισμός μπορεί να κάνει τις ιδέες πραγματικότητα, να γίνουν κατανοητές αυτές οι δεξιότητες και να δοθεί η δυνατότητα σε ανθρώπους με κίνητρα να έρθουν κοντά με σκοπό τη μάθηση.

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου