Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Προβολή: Feeling Through (Υποψήφιο για ΟΣΚΑΡ 2021)

 

Ένας άστεγος έφηβος συναντά έναν τυφλοκωφό άντρα σε μία στάση λεωφορείου και αλλάζει η ζωή του. Η μικρού μήκους ταινία "Feeling Through" του Doug Roland αφηγείται την ιστορία ενηλικίωσης του Tereek (Steven Prescod), ενός εφήβου που περιφέρεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αναζητώντας ένα μέρος να μείνει και του Artie (Robert Tarango), ενός τυφλοκωφού άνδρα που χρειάζεται βοήθεια να επιστρέψει σπίτι του. Η απρόσμενη και άβολη συνάντηση δύο ξένων εξελίσσεται στη δημιουργία ενός δυνατού φιλικού δεσμού. 
Πρόκειται για την πρώτη ερμηνευτική δουλειά του Robert Tarango. Γεννήθηκε κωφός, χωρίς προβλήματα όρασης, ωστόσο στο κολέγιο άρχισε να δυσκολεύεται με την όρασή του και διαγνώστηκε με το σύνδρομο Usher. Όπως δηλώνει, από μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός και όταν 2018 έμαθε ότι έψαχναν για την ταινία, δοκίμασε τις ικανότητές του. Μερικές εβδομάδες μετά την οντισιόν/ συνάντηση με το σκηνοθέτη και μέλη της παραγωγής, ενημερώθηκε από τον προϊστάμενό του στην καφετέρια του Helen Keller National Center ότι τον επέλεξαν. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παραγωγή συμμετέχει και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, πολυτάλαντη και ασταμάτητη Marlee Matlin. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου