Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Σεμινάριο Κολύμβησης ΑμεΑ: “Σπάσε τα εμπόδια”

Ένα ξεχωριστό σεμινάριο ανοίγει τις διαδικτυακές του πύλες το Σάββατο 6 Μαρτίου με σημεία αναφοράς την κολύμβηση, την ασφάλεια στο υγρό στοιχείο και τη δυνατότητα που παρέχεται στα άτομα με αναπηρία να ανακαλύψουν τα όριά τους στον υπέροχο υδάτινο κόσμο.

“Σπάσε τα εμπόδια”… Αυτό είναι το σύνθημα στο webinar που διοργανώνει ο Πανελλαδικός Αθλητικός Σύλλογος Παραπληγικός Πανελλαδικός Αθλητικός Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων “Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”. (Σπάρτακος πασπκα)

Για έξι ώρες (10:00-16:00) θα γίνει προσέγγιση συγκεκριμένων θεματικών ενοτήτων σχετικών με την κολύμβηση και τα άτομα με αναπηρία.

Ένα σεμινάριο που μεταξύ άλλων θα αναδείξει τη δυνατότητα που παρέχεται στα άτομα με αναπηρία να ανακαλύψουν τα όριά τους στον υπέροχο υδάτινο κόσμο χωρίς βαρύτητα και με πλήρη ελευθερία κίνησης μέσω της κολύμβησης που είναι το πλέον θεραπευτικό άθλημα.
Η ασφάλεια στο υγρό στοιχείο και η εκμάθηση κολύμβησης είναι κάτι που αφορά όλους μας.
Η Ελλάδα κατέχει αρνητικό ρεκόρ πνιγμών-ατυχημάτων και σε ΑμεΑ.
Εισηγητές:
Prof.Marko Alexsandrovic University of Nis.
Γιώργος Μαθάς Καθ. Φ.Α. M.sc., Ομοσπονδιακός προπονητής Ανάπτυξης ΑμεΑ.
Φωτεινή Πάγκου Απόφοιτος Φ.Π. του Α.Π.Θ., Μα. Ειδικής Αγωγής, Δασκάλα Κολύμβησης της Γ.Γ.Α.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω του email, Spart-in@otenet.gr και στα εξής τηλεφωνικά νούμερα: 6973856865 και 6907837179.

Το Σεμινάριο Κολύμβησης ΑμεΑ “Break the Barriers” γίνεται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Αθλησης “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ”, του Δήμου Καλλιθέας.

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου