Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Αναμνήσεις από το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού

Λόγω των περιοριστικών μέτρών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού δε θα πραγματοποιηθεί το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού, όπως ανακοίνωσε η συντονιστική ομάδα του.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της:

“Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όλες οι ομάδες προετοιμάζονταν για το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού! Ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, με γρίφους και δοκιμασίες που μας φέρνει όλους κοντά, με χαρά και ανεμελιά!

Καθώς όλοι γνωρίζετε, τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν δεν επιτρέπουν το “κυνήγι”, οπότε αγαπημένοι φίλοι λουκουμοκυνηγοί, φέτος με μεγάλη μας λύπη, δε θα μπορέσουμε να το “κυνηγήσουμε”.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα της Λουκουμόσκονης σας υπόσχεται ότι ο Φεβρουάριος θα πασπαλιστεί με άχνη, ακόμα μία φορά!”

Έτσι θα πραγματοποιηθεί από 21/2/21 – 15/3/21 προβολή αποσπασμάτων προηγούμενων διαγωνισμών Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού από τη νικήτρια ομάδα του προηγούμενου διαγωνισμού «Λουκουμόσκονη» σε συνεργασία με το Δήμο Σύρου Ερμούπολης, στα πλαίσια του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής” 2021

Όλες οι διαδικτυακές δράσεις θα είναι διαθέσιμες μέσω κοινωνικών δικτύων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης στο facebook στις σελίδες: Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” και ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πηγή: syros-agenda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου