Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Συζήτηση: Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εκπαίδευση: Αντιμετωπίζοντας τις Ανισότητες

Tο ΚΜΟΠ - Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σας προσκαλεί σε Διαδικτυακή Συζήτηση με θέμα «Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εκπαίδευση: Αντιμετωπίζοντας τις Ανισότητες».
Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020
14.00-17.00

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι καλές πρακτικές που εφαρμόζουν σχολεία, τοπικές αρχές, πανεπιστήμια και οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών για την προώθηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης για ποιοτική #εκπαίδευση (SDG 4) και λιγότερες #ανισότητες (SDG 10).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom. Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3qDMvYi
Με την επιβεβαίωση της εγγραφής θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τη συμμετοχή σας.

Θα μιλήσουν:
Σύριλα Μακαρέζου – Συντονίστρια του Έργου, ΚΜΟΠ
Αντώνης Κλάψης – Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Θ. Λουκατάρης –Ιδρυτής και υπεύθυνος λειτουργίας του κέντρου προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου»
Κατερίνα Κοτσίνα – Υπεύθυνη Υποστήριξης Προσκοπικού Προγράμματος & SDGs Coordinator, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
Δρ. Γεώργιος Κωστάκος – Εκτελεστικός Διευθυντής Foundation for Global Governance and Sustainability (FOGGS), Συνδιευθυντής Ελληνικού Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΕΛΦΟΒΑ)
Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του έργου "InterCap - Αναπτύσσουμε τις ικανότητές μας μαζί: Δημιουργία ευρωπαϊκών Δικτύων Πανεπιστημίων και Κοινωνίας των Πολιτών για την προώθηση της Παγκόσμιας Εκπαίδευσης σε θέματα μετανάστευσης, ασφάλειας και αειφόρου ανάπτυξης σε ένα αλληλοεξαρτώμενο κόσμο" το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο EuropeAid της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται στην Ελλάδα από το ΚΜΟΠ.

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου