Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Ίδρυμα Τζόκοβιτς: Πολύτιμη βοήθεια στην προσχολική εκπαίδευση

Ο Νοβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει την βοήθεια στα παιδιά της Σερβίας που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην προσχολική εκπαίδευση με την κατασκευή δύο προσχολικών μονάδων σε χωριά της πατρίδας του.

Το Novak Djokovic Foundation, λανσάρει την καμπάνια “Season of Giving”, για 3η συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό την συγκέντρωση 100,000€ που θα βοηθήσουν στην ανέγερση δύο μονάδων στα χωριά Βάϊσκα και Λιούμπις.

“Αυτή τη χρονιά, το ίδρυμα επικεντρώθηκε στη βοήθεια του συστήματος υγείας της χώρας, ωστόσο πρωταρχικός στόχος του ιδρύματος είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στα παιδιά και στο μέλλον τους” είπε η Πρόεδρος του ιδρύματος και σύζυγος του Νόλε, Γέλενα Τζόκοβιτς.

Πάνω από 30,000 παιδιά της Σερβίας, έχουν επωφεληθεί από τη φιλανθρωπική δράση του Novak Djokovic Foundation αποκτώντας πρόσβαση στην προσχολική εκπαίδευση. Πέρυσι, η καμπάνια Season of Giving βοήθησε να στην ανακαίνιση τριών προσχολικών μονάδων, σε τρεις διαφορετικές κοινότητες.

“Τα δύο σχολεία που θέλουμε να ανοίξουμε σε Βάϊσκά και Λιούμπις, θα βοηθήσουν 105 παιδιά να πάρουν τις απαραίτητες βάσεις για το σχολικό τους μέλλον. Αυτή τη χρονιά είναι ακόμα πιο σημαντικό να δώσουμε τη δυνατότητα στους γονείς που δουλεύουν από το σπίτι, ώστε τα παιδιά τους να έχουν την ευκαιρία στην εκπαίδευση” ανέφερε η ανακοίνωση του ιδρύματος.

Το ίδρυμα του Τζόκοβιτς, έδωσε σημαντική βοήθεια φέτος και στο σύστημα υγείας της Σερβίας, δωρίζοντας πάνω από 1εκ. ευρώ για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Για πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια “Season of Giving”, πατήστε εδώ. Περισσότερα από 10,000€ έχουν ήδη μαζευτεί ενώ η καμπάνια λήγει στις 31 Ιανουαρίου, με στόχο τη συγκέντρωση 100,000€.

Πηγή: tennis24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου