Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Το Γαλλικό Ινστιτούτο ανοίγει δωρεάν μια πλούσια διαδικτυακή βιβλιοθήκη

Είτε γνωρίζεις γαλλικά είτε όχι, στην ψηφιακή βιβλιοθήκη του Γαλλικού Ινστιτούτου Culturethèque θα βρεις μια πλούσια διαδικτυακή συλλογή βιβλίων, μυθιστορημάτων, δοκιμίων, κόμικς, εφημερίδων, περιοδικών, μουσικών άλμπουμ, συναυλιών, διαλέξεων, διαδικτυακών μαθημάτων, παιχνιδιών και βίντεο για όλες τις ηλικίες.

Αυτή η ψηφιακή πλατφόρμα, που περιλαμβάνει περισσότερα από 70.000 κείμενα και 20.000 μουσικά άλμπουμ, κανονικά έχουν πρόσβαση όσοι έχουν κάνει εγγραφή σε μια από τις βιβλιοθήκες του γαλλικού πολιτιστικού δικτύου στην Ελλάδα. Τώρα όμως μπορείς να αποκτήσεις απεριόριστη πρόσβαση δωρεάν για 3 εβδομάδες, ενώ στο τέλος αυτής της περιόδου και για όσο θα είναι κλειστή η Βιβλιοθήκη του Γαλλικού Ινστιτούτου, μπορείς να παρατείνεις αυτή την προσφορά με αποστολή e-mail στο culturetheque@ifa.gr.

Οι γαλλομαθείς πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρουν τη φανταστική συλλογή με κόμικς, την αστείρευτη ποικιλία βιβλίων και τις γαλλικές εφημερίδες και τα περιοδικά, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να ακούσουν δίσκους γαλλικής jazz και rap, soundtracks ταινιών και μουσική από την Αφρική.

Για να εγγραφείς στην Culturethèque πήγαινε εδώ. Η πλατφόρμα είναι αποκλειστικά στη γαλλική γλώσσα.

Πηγή: citytagapp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου