Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Εκδόσεις Πατάκης: #Μένουμε_σπίτι, #ακούμε_ιστορίες, #ακούμε_παραμύθια, #ακούμε_μυθολογία


Στις Εκδόσεις Πατάκη αυτές τις μέρες ανοίγουμε τα σεντούκια μας για να μοιραστούμε μαζί σας μικρούς θησαυρούς.
Όσο οι επισκέψεις στη βιβλιοθήκη της Σουμουτού (www2.patakis.gr/25istories) συνεχίζονται αμείωτες, συναντήσαμε τους φίλους μας στην Auditale, και ακούσαμε ξανά τα ηχητικά βιβλία - audio books, που φιλοξενούνται στα ηλεκτρονικά ράφια τους.

Μαζί με την Αμαλία Κατοίκου (Amalia Katoikou) αποφασίσαμε να ανοίξουμε τις πόρτες της Auditale και να σας καλέσουμε, όσο ακόμα #menoumespiti, να ακούσουμε όλοι δωρεάν τέσσερα από τα βιβλία που κυκλοφορούν με την εφαρμογή.
Τα παραμύθια της Λίλης Λαμπρέλλη τα αφηγείται η ίδια. Η Έλενα Δημητράκη (Elena Dimitraki) διαβάζει Ελένη Δικαίου, Βαγγέλη Ηλιόπουλο και Αλεξάνδρα Κατσαρού.
Τους ευχαριστούμε όλους. Όλοι μαζί σάς προσφέρουμε από τους θησαυρούς μας.
Εσείς δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή Auditale μέσα από το AppleStore (αποκλειστικά) και να αναζητήσετε σε αυτή τα παρακάτω βιβλία που διατίθενται δωρεάν:

Δέκα και ένα παραμύθια σοφίας για καιρούς κρίσης και άλλων δεινών, της Λίλης Λαμπρέλλη (Lily Lambrelli)

Ο Πόλεμος της Τροίας, της Ελένης Δικαίου (Eleni Dikaiou)

Η πιο παράξενη ιστορία του κόσμου, της Αλεξάνδρας Κ* (Alexandra Katsarou)

Ο Τριγωνοψαρούλης, του Βαγγέλη Ηλιόπουλου (Vagelis Iliopoulos)

Λεπτομέρειες για την εφαρμογή Auditale μπορείτε να βρείτε στο www.auditale.com ή απευθείας στο AppleStore. Η εφαρμογή κατεβαίνει δωρεάν. Έπειτα, η διαδικασία είναι απλή. Από το μενού επιλέγετε «Κατάστημα», και έπειτα αγορά με μηδενική τιμή και συνεχίζετε κατεβάζοντας το βιβλίο. Για να ακούσετε όσα βιβλία έχετε κατεβάσει, επιλέγετε από το μενού «Βιβλιοθήκη» και τα βρίσκετε όλα εκεί τακτοποιημένα. (Υπάρχουν και άλλα πολλά βιβλία που μπορείτε να αγοράσετε. Ποτέ ένα βιβλίο δεν είναι ακριβότερο από την αξία του. Το ίδιο ισχύει και για τα ηχητικά βιβλία.)

Από εμάς, καλή ακρόαση!

Και μην ξεχνάτε. Η απόλαυση της ανάγνωσης και της ακρόασης είναι μεταδοτική και σώζει ζωές. Διαδώστε το!

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου