Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Το OK!Thess & Friends Christmas Party στηρίζει Therapy Dogs

Το OK!Thess με την υποστήριξη πολλών ομάδων και κοινοτήτων της Θεσσαλονίκης οι οποίες έχουν κοινά ενδιαφέροντα την τεχνολογία σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργανώνει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Allegro, το coffee - bar - restaurant του Μεγάρου Μουσικής.

Στη διάρκεια του πάρτι θα γίνει fundraising με λαχειοφόρο αγορά για να υποστηρίξουμε το έργο του εθελοντικού οργανισμού Therapy Dogs (Animal Assisted Therapy). Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εθελοντικό πρόγραμμα θεραπείας με την βοήθεια σκύλων που υποστηρίζει σωματεία ΑΜΕΑ και ειδικά σχολεία της Θεσσαλονίκης. Όσοι θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα δώρα που προσφέρει το ΟΚ!Thess και εταιρείες τεχνολογίας της πόλης.

Οι ομάδες που συμμετέχουν: Open Coffee, Digital Analytics Meetup, Machine Learning Meetup, Thessaloníki .NET Meetup, Thessaloniki Software Testing and QA Meetup, SKG Node.JS Meetup, ngThess (Angular Meetup in Thessaloniki), Blockchain & Bitcoin Meetup, Thessaloniki UX Meetup, Pythess Meetup, Mindspace, SKG Startuppers

🎅🎅It’s the most wonderful time of the year 🎅🎅

Τιμή ποτού ή κρασιού 5 ευρώ, cocktail 7 ευρώ.
Για οποιαδήποτε άλλη αγορά a la carte 10% έκπτωση.
Δωρεάν Parking, στο υπόγειο του ΜΜ2.

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου