Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Το ΕΒΕΑ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο

Να υποστηρίξουν την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο καλεί τις επιχειρήσεις - μέλη του, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, μετά και τη μεγάλη διάκριση της ομάδας τον περασμένο Αύγουστο. Η ομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών επικρατώντας της ομάδας της Σερβίας με 54-44.

«Σας παροτρύνουμε να υποστηρίξετε την ομάδα, ενισχύοντάς την είτε οικονομικά είτε με οποιουδήποτε τύπου προσφορά (π.χ. δωροεπιταγές για διάφορες αλυσίδες καταστημάτων, εκπτώσεις σε ξενοδοχεία, κάλυψη μεταφορικών εξόδων κ.ά.)», αναφέρει το ΕΒΕΑ.

Τονίζει πως η σπουδαία διάκριση δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη και πως προσφέροντας έμπρακτη αρωγή, «ενδυναμώνεται η κοινή μας προσπάθεια, ενθαρρύνεται η ομάδα και το απαιτητικό της έργο, και αναγνωρίζεται ουσιαστικά ο αγώνας των αθλητών. Κάνοντας πράξη όλες τις αξίες της ανθρωπιάς που μας χαρακτηρίζουν, ανάγουμε τον αθλητισμό σε παράδειγμα προς μίμηση».

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο στο τηλ.: 210 3625342 ή στο e-mail: pr@acci.gr.

Πηγή: Σκάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου