Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Κι όμως ο δάσκαλος του Arthur παντρεύτηκε τον σύντροφό του

Μιλάμε φυσικά για την παιδική σειρά Arthur, η οποία στο πρώτο επεισόδιο της 22ης σεζόν μας ανακοίνωσε ότι ο δάσκαλός του Arthur, Mr Ratburn, είναι gay μιας και παντρεύτηκε τον σύντροφό του.

Στο επεισόδιο που είχε ως τίτλο “Mr. Ratburn and the Special Someone” και συμμετείχε και η ανοιχτά λεσβία ηθοποιός Jane Lynch, προβλήθηκε εχθές.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Arthur και η παρέα του ανακαλύπτουν ότι δάσκαλός τους Mr. Ratburn παντρεύεται. Όταν μάλιστα τον βλέπουν να τρώει με έναν γυναικείο χαρακτήρα (που δε πολυσυμπαθούν), πιστεύουν ότι αυτή πρόκειται να παντρευτεί και καταστρώνουν σχέδια για να σαμποτάρουν την τελετή.

Σε ένα υπέροχο όμως σεναριακό twist, μαθαίνουμε ότι ο χαρακτήρας αυτός είναι η αδερφή του και ότι ο δάσκαλός τους παντρεύεται έναν άλλο άνδρα.

Η παρέα τότε καταλαβαίνει ότι ο δάσκαλός τους είναι ευτυχισμένος και απολαμβάνει την τελετή.

Η εξέλιξη αυτή εξέπληξε αρκετούς θαυμαστές της σειράς, που έσπευσαν να σχολιάσουν στο διαδίκτυο.

«Μόλις το είδα και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Είναι τόσο γλυκό και χαριτωμένο. Μακάρι να είχα και εγώ κάτι τέτοιο όταν ήμουν μικρός αλλά χαίρομαι που η ανιψιά μου μπορεί να το απολαύσει. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που έφτιαξαν αυτή τη σειρά», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter.

Βασίλης Θανόπουλος
Πηγή: antivirus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου