Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

«Παραγωγικό Σκασιαρχείο» από την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας

Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Παραγωγικό Σκασιαρχείο», με αντικείμενο την επίσκεψη μαθητών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Κεντρικής, Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας σε καινοτομικές επιχειρήσεις της Β. Ελλάδας.

Σκοπός του προγράμματος στο πλαίσιο επαγγελματικού προσανατολισμού είναι η ομαλή και πλέον κατάλληλη για κάθε άτομο μετάβασή του στην αγορά εργασίας.

Η συμβουλευτική σταδιοδρομίας υλοποιείται με τη μορφή επιτόπιων επισκέψεων σε καινοτόμες επιχειρήσεις και συζήτησης με εκπροσώπους αυτών που στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή πληροφόρηση του μαθητικού πληθυσμού αναφορικά με τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους δυνατότητες αλλά και με επιτυχημένα παραδείγματα καινοτομικής επιχειρηματικότητας.

Οι σχολικές μονάδες και οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη του προγράμματος, Λήδα Παπατζήκα, 2310-379341, papatzika@thessinnozone.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου