Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Eκλεψαν το ποδήλατο του πρωταθλητή Νίκου Παπαγγελή– To χρειάζεται για τους Παραολυμπιακούς του 2020

Ο Νίκος Παπαγγελής είναι ένας από τους πολλούς μικρούς ήρωες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Στα 12 του χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στα οστά και δύο χρόνια αργότερα του ακρωτηρίασαν το πόδι. Ο μικρός δεν τα έβαλε κάτω και πλέον είναι ο μοναδικός Έλληνας, που κάνει ποδήλατο με ένα πόδι, χωρίς πρόσθετο μέλος σε αγωνιστικό επίπεδο. 

Ο νεαρός που αυτήν την περίοδο κυνηγά μία πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020, έχει να αντιμετωπίσει άλλη μία μεγάλη δυσκολία. Συγκεκριμένα, άγνωστοι έκλεψαν το ποδήλατο του 19χρονου πρωταθλητή ΑμεΑ στο Λαγονήσι, ουσιαστικά «βάζοντας φρένο» στα όνειρά του για συμμετοχή στους Αγώνες του Τόκιο. 

Οπως αναφέρει σε δημοσίευσή του στο Facebook, το συγκεκριμένο ποδήλατο κόστιζε περίπου 7.500 ευρώ με αποτέλεσμα και να μην μπορεί να αγοράσει άλλο σύντομα και να μην μπορεί να κάνει προπονήσεις, καθώς το ποδήλατο ήταν ειδικά σχεδιασμένο να μην έχει πετάλι από την μία πλευρά. 

Το ποδήλατο του πρωταθλητή Νίκου Παπαγγελή κλάπηκε στο Λαγονήσι, ενώ όπως είχε πει ο ίδιος στο Star το ποδήλατο δεν έχει αξία για κάποιο άλλο ο για τον ίδιο είναι απαραίτητο καθώς χωρίς αυτό δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο που είναι να προκριθεί στους Παραολυμπιακούς στο Τόκιο. 

«Το ποδήλατο είναι άχρηστο για τους άλλους. Δεν μπορεί να μπεί αριστερό πετάλι. Κάνει μόνο για άτομα με ένα πόδι. Δίνω μάλιστα και αμοιβή σ΄όποιον με βοηθήσει να το βρώ. Και για μένα αυτό το ποδήλατο είναι η ζωή μου και χωρίς αυτό δεν μπορώ να πάω στο Τόκιο», είπε ο ίδιος. 

Πηγή: Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου