Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ο Λούις Χάμιλτον έβαλε τις φωνές στον ανιψιό του επειδή ντύθηκε με φόρεμα

Αποδέκτης έντονων αντιδράσεων έγινε ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1Λούις Χάμιλτον έπειτα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram στο οποίο φωνάζει στον ανιψιό του επειδή είναι ντυμένος με ένα φόρεμα πριγκίπισσας.

Ο 32χρονος Βρετανός πρωταθλητής δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram stories και αν και έχει διαγραφεί έχει κυκλοφορήσει ευρέως στο Twitter και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Σε αυτό εκφράζει την απογοήτευσή του για τον ανιψιό του επειδή είναι ντυμένος με ένα ροζ και μοβ φόρεμα πριγκίπισσας και παίζει κρατώντας ένα ραβδί.

«Είμαι τόσο λυπημένος αυτή τη στιγμή. Κοιτάξτε τον ανιψιό μου. Γιατί φοράς φόρεμα πριγκίπισσας; Αυτό πήρες δώρο για τα Χριστούγεννα;» ρωτάει τον ανιψιό του ο Χάμιλτον με τον μικρό να του γνέφει καταφατικά γελώντας. Η συνέχεια είναι σοκαριστική με τον οδηγό της Φόρμουλα 1 να φωνάζει προς τον ανιψιό του: «Γιατί ζήτησες φόρεμα πριγκίπισσας για τα Χριστούγεννα; Τα αγόρια δεν φορούν φορέματα πριγκίπισσας».

Φυσικά, αμέσως μετά τη δημοσίευση του βίντεο η συμπεριφορά του Χάμιλτον πυροδότησε κύμα αντιδράσεων με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να τον κατηγορούν ότι αναπαράγει αρνητικά στερεότυπα για τα δύο φύλα. 

Ο ίδιος μετά την κατακραυγή απολογήθηκε μέσω Τwitter. «Χθες έπαιζα με τον ανιψιό μου και συνειδητοποίησα ότι τα λόγια μου ήταν ακατάλληλα και έτσι διέγραψα την ανάρτηση. Δεν ήθελα να βλάψω και να προσβάλω κανέναν. Αγαπώ το γεγονός ότι ο ανιψιός μου νιώθει ελεύθερος να εκφραστεί όπως θα πρέπει να νιώθουμε όλοι», έγραψε ο Βρετανός οδηγός και συνέχισε απολογούμενος για τη συμπεριφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου