Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ακόμη περισσότερα εmotions

Οικογενειακά προγράμματα και εκπαιδευτικές δράσεις, Σάββατα και Κυριακές, στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «εmotions, ένας κόσμος συναισθημάτων», από το Μουσείο της Ακρόπολης και το Ιδρυμα Ωνάση

Από την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο της Ακρόπολης και από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη (Αμαλίας 56), παιδιά και γονείς «ταξιδεύουν» στα συναισθήματα του αρχαίου κόσμου μέσα από ευφάνταστες δράσεις!

Στα εκπαιδευτικά προγράμματα, που υλοποιούν οι δύο φορείς στο πλαίσιο της έκθεσης «εmotions, ένας κόσμος συναισθημάτων», μικροί και μεγάλοι γνωρίζουν την έκθεση, ανακαλύπτουν τους μύθους που κρύβονται στα 129 αριστουργήματά της, πλάθουν τις δικές τους φανταστικές ιστορίες, σχεδιάζουν αρχαία προσωπεία και συμμετέχουν σε ένα μαγικό «οδοιπορικό» συναισθημάτων.


Τα Σάββατα, λοιπόν, στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη και τις Κυριακές στο Μουσείο της Ακρόπολης, τα παιδιά και οι συνοδοί τους δίνουν ραντεβού με τον Αχιλλέα, τον Αίαντα, τον Μενέλαο, την Ωραία Ελένη, τη Μήδεια, τη Φαίδρα, αλλά και με τους «κοινούς θνητούς» της αρχαίας ζωής, και συμμετέχουν σε μια σειρά από μοναδικές εκπαιδευτικές δράσεις, που ξεκινούν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι δωρεάν (για όλα τα παιδιά και έναν γονιό/συνοδό). Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Πηγή: protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου