Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτός είναι ο λόγος που δεν σας συμπαθούν τα παιδιά -Και είναι πολύ «σκληρός»

Μπορεί να συμπαθείτε τα παιδάκια, να θέλετε να τα ζουλήξετε, να τα χαϊδέψετε και να παίξετε μαζί τους, ωστόσο, αυτά σας αποφεύγουν ή όταν τα πιάνετε αρχίζουν και κλαίνε ή να λένε «θέλω τη μαμά μου».

Πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό, ωστόσο, ο πραγματικός λόγος σίγουρα δεν σας έχει περάσει από το μυαλό.

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Frontiers in Psychology διαπίστωσε πως η αντίληψη των παιδιών για την αξιοπιστία ενός ατόμου συνδέεται με το πόσο ελκυστικό νομίζουν πως είναι.

Η μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Zhejiang Sci-Tech και το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Wenzhou, χρησιμοποίησε δύο ομάδες παιδιών και ανηλίκων. Στις ομάδες παρουσιάστηκαν 200 ουδέτερα ανδρικά πρόσωπα και τους ζητήθηκε να αξιολογήσουν το πόσο ελκυστικοί είναι και το πόσο αξιόπιστοι φαίνονταν.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως οι εκτιμήσεις σχετικά με το πόσο ελκυστικός είναι κάποιος και της αξιοπιστίας συσχετίστηκαν. 

Αυτό το εύρημα προστίθεται στο φάσμα των ερευνών σχετικά με την γοητεία ενός ατόμου και τα αποτελέσματα αυτού του χαρακτηριστικού στη ζωή.

Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Φλόριντα διαπίστωσε πως ένας ελκυστικός άνδρας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε μια σύζυγο που δεν είναι τόσο γοητευτική. Αυτό μπορεί, μάλιστα, να την οδηγήσει σε διατροφικές διαταραχές.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου