Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ξεκινά στη Λάρισα το ποδοσφαιρικό Champions League Κωφών

Μια ξεχωριστή ευρωπαϊκή αθλητική διοργάνωση ποδοσφαίρου, το 10ο Champions League Κωφών, ξεκινάει στην πόλη της Λάρισας στις 30 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 6 Μαΐου.

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα αθλητική εκδήλωση, καθώς θα συμμετέχουν 16 ομάδες από διάφορες χώρες της Ευρώπης, από τις οποίες οι τρεις θα είναι ελληνικές, ενώ, σύμφωνα με τους διοργανωτές, στους αγώνες θα συμμετέχουν πάνω από 400 άτομα, αθλητές και άλλα μέλη των αποστολών. 

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, επεσήμανε πως ο δήμος Λάρισας συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή στην προσπάθεια των Συλλόγων Κωφών για την διοργάνωση αυτή και κάλεσε όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν τους αγώνες. 

Από την πλευρά του ο αντιπεριφεριάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, Θανάσης Παιδής είπε πως η διοργάνωση τέτοιων οργανώσεων τοποθετεί τη Λάρισα στο χάρτη των ευρωπαϊκών αθλητικών γεγονότων, επισημαίνοντας πως το μήνυμα της εκδήλωσης είναι πως «όταν υπάρχει ειλικρινής συνεργασία και όταν οι φορείς της πόλης αγκαλιάζουν ένα γεγονός, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη». 

Σημειώνεται πως αρωγός στην προσπάθεια αυτή στέκονται, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Λάρισας που θα καλύψουν τη διοργάνωση.

Επίσης την δική τους συμβολή στους αγώνες θα έχουν το ΚΤΕΛ Λάρισας για την μεταφορά των μαθητών στα γήπεδα, αλλά και η διοίκηση του ΕΚΑΒ Λάρισας όπου θα συμβάλει στη παροχή πρώτων βοηθειών κατά τη διάρκεια των αθλητικών ποδοσφαιρικών αγώνων. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε διάφορα γήπεδα της πόλης, ενώ ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στο AEL FC ARENA.

Πηγή: Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου