Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ακαδημία Ρομποτικής Πα.Μακ.: Διαγωνισμός για δημιουργία αγωνιστικής ομάδας

Ελάτε να διαγωνιστείτε και να διεκδικήσετε μία θέση στην αγωνιστική ομάδα της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σας καλεί στους χώρους του, όπου παιδιά όλων των ηλικιών μπορούν να έρθουν μόνα τους ή με την παρέα τους και να τεστάρουν τις ικανότητές τους πάνω στη ρομποτική διεκδικώντας μία υποτροφία για το αγωνιστικό τμήμα ρομποτικής που θα δημιουργηθεί με σκοπό την προετοιμασία για επερχόμενους διαγωνισμούς.

Για το λόγο αυτό τα παιδιά που συμμετέχουν θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον, βασικές γνώσεις ρομποτικής. Οι δοκιμασίες θα γίνουν γνωστές εκείνη την μέρα οπότε δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός θα παρέχεται από την Ακαδημία Ρομποτικής.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει από τις 13:30. Θα προηγηθεί ενημέρωση για τους διαγωνισμούς προς όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα τμήματα που δημιουργούνται είναι λίγων ατόμων, ανάλογα με τις ανάγκες του διαγωνισμού, με αποκλειστικό σκοπό την καλύτερη δυνατή επίδοση στους διαγωνισμούς. Τα διαγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα προπονούνται μία φορά την εβδομάδα στο Πανεπιστήμιο. Ώρα και ημέρα θα οριστεί μετά από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες.

Ηλικιακές ομάδες:
> 9-11 ετών (ομάδα δημοτικού)
> 12-15 ετών (ομάδα γυμνασίου)
> 15-18 ετών (ομάδα λυκείου)
> 18-26 ετών (ομάδα πανεπιστημίου)

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία που θα βρείτε στην φόρμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου