Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Μαθητές παίζουν μπάλα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μπάλα για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έπαιξαν σήμερα μαθητές σχολείων της Θεσσαλονίκης στην έναρξη του τριήμερου τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» που διοργανώνεται στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Μικροί ποδοσφαιριστές από σχολικές ομάδες και ομάδες ακαδημιών συμμετείχαν στην εκδήλωση με συμβολική τιμή εισιτηρίου 2 ευρώ για όλο το τριήμερο, προκειμένου να υποστηρίξουν τις ανάγκες και τις δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού.

«Στις εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν έως και το προσεχές Σάββατο, συμμετέχουν συνολικά 30 σχολεία και 50 ομάδες από ακαδημίες» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ιωάννα Μακρή από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σε όλο το εορταστικό τριήμερο για τα παιδιά, θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις και δραστηριότητες εκπαιδευτικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το Γ΄ Σώμα Στρατού, την 113 Πτέρυγα Μάχης, τη Ναυτική Διοίκηση Β. Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σώμα Προσκόπων και την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας.

«Μάλιστα, στο κέντρο του Καυτανζογλείου, πρόσκοποι έβαλαν μια φουσκωτή πισίνα όπου θα πραγματοποιούνται μαθήματα ιστιοπλοΐας, μέλη του Πυροσβεστικού σώματος, θα "μυούν" τα παιδιά στον τρόπο δράσης τους, ενώ αστυνομικοί θα μοιράζουν ενημερωτικό υλικό για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου» διευκρίνισε η κ. Μακρή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ via Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου