Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Γιορτή εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη

Η οργάνωση Ethelon και η εθελοντική ομάδα Wheeling2Help σας προσκαλούν σε μία γιορτή για τον εθελοντισμό!

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου,οι ποδηλάτες του Wheeling2help διέρχονται από την Θεσσαλονίκη και όλοι μαζευόμαστε στο Άγαλμα του Καραμανλή στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για να το γιορτάσουμε!

Από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ σας περιμένει ένα πλήθος δραστηριοτήτων για τον εθελοντισμό από ποικίλες οργανώσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων για την αναπηρία, αλλά και τη βελτίωση των σχέσεων στο κοινωνικό σύνολο.. 

Παράλληλα, θα υποδεχτούμε τους ποδηλάτες του Wheeling2help Vol.2, οι οποίοι διαδίδοντας μηνύματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης, θα ξεκινήσουν από την Κωνσταντινούπολη στις 7/9 και θα κάνουν 20 στάσεις με τελευταία το Ηράκλειο Κρήτης στις 9/10 με σκοπό να συγκεντρώσουν 19.000 ευρώ και να αγοράσουν 100 αναπηρικά αμαξίδια.

Προσκεκλημένοι είναι παιδιά, νέοι και ενήλικες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικές, ψυχαγωγικές αλλά και βιωματικές δραστηριότητες που θα υλοποιούνται από πολλές Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις όπως: 
• Δραστηριότητες σχετικές με την αναπηρία
• Δημιουργική απασχόληση για παιδιά και ενήλικες
• Αθλητικές δράσεις από συλλόγους/ σωματεία
• Δράσεις σχετικές με την υγεία
• Δράσεις σχετικές με την τέχνη, με εικαστικά προγράμματα και θεατρικά του δρόμου
• Δράσεις σχετικές με το περιβάλλον

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Οργανισμούς που θα συμμετέχουν και τις δράσεις τους μπορείτε να διαβάσετε στην ροή συζητήσεων της εκδήλωσης!

Η ethelon, το Wheeling2help και όλες οι συμμετέχουσες οργανώσεις σας προσκαλούμε να περάσουμε όλοι μαζί μια υπέροχη μέρα γεμάτη όμορφες δράσεις, θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα!

Βοήθησε και εσύ στην διοργάνωση της Γιορτής Εθελοντισμού!http://bit.ly/wheeling2helpthessaloniki

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου