Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Μια παραλία Φιλόξενη για όλους (11/06/2016)

Το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών σε συνεργασία με τον Δήμο Θερμαϊκού διοργανώνουν το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 11:30 στη παραλία των Ν. Επιβατών (μπροστά στην εξέδρα του ναυαγοσώστη) εκδήλωση για τα εγκαίνια του συστήματος πρόσβασης για ΑμεΑ στη θάλασσα SEATRAC για τη φετινή θερινή περίοδο. 
Το σύστημα πρόσβασης για ΑμεΑ στη θάλασσα SEATRAC αποτελεί μια πρωτοποριακή κατασκευή που επιτρέπει στα άτομα με βαριά κινητική αναπηρία να απολαύσουν το μπάνιο στη θάλασσα με όλα τα γνωστά ευεργετικά αποτελέσματά του. Πέρα από το σύστημα SEATRAC η παραλία διαθέτει, θέσεις στάθμευσης αναπηρικών Ι.Χ., τουαλέτα για ΑμεΑ, αποδυτήρια, ντουζιέρα και διαδρόμους πρόσβασης καθιστώντας έτσι τη παραλία πλήρως προσβάσιμη και φιλική στα άτομα με βαριά κινητική αναπηρία και τις οικογένειές τους. 
Η εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση του μηχανισμού καθώς και η διαμόρφωση της παραλίας, για ένα ακόμη καλοκαίρι, είναι μια ευγενική προσφορά του Κέντρου Αποκατάστασης «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».
Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου