Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ηράκλειο: Μαθήματα Αθλητισμού από τον Δήμο...για την πιτσιρικαρία!

Μια μίνι απόδραση, με αθλητικό πρόσημο για τα παιδιά ενόψει καλοκαιριού, ένα αθλητικό καμπ για πιτσιρίκια από 5-12 χρόνων, ετοιμάζει για φέτος η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου, η δημοτική αθλητική εταιρεία, που αποφάσισε να ανοίξει φέτος το "στολίδι" της και βαρύ πυροβολικό της, το κλειστό στα δύο Αοράκια δηλαδή,στην τοπική κοινωνία και ειδικότερα στα μικρά παιδιά, που θα΄θελαν, αλλά μέχρι σήμερα δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος σε τέτοιου είδους δημοτικές δράσεις!

Όπως εξηγεί στο cretalive o πρόεδρος της Ανάπτυξη Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς, ο δήμος Ηρακλείου με τη δράση του αυτή συνδυάζει την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και το άνοιγμα της στην κοινωνία και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά προωθώντας τη φυσική δραστηριότητα και τον Αθλητισμό. 

Προσφέρει επίσης- όπως εξηγεί- την δυνατότητα σε εργαζόμενους γονείς την περίοδο διακοπών από το σχολείο να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά τους μέσα σε μια εξαιρετική εγκατάσταση υπό τις οδηγίες έμπειρων γυμναστών. "Δίπλα στην Αλικαρνασσό την Βιομηχανική περιοχή αλλά και όλες τις ανατολικές συνοικίες της πόλης, ενεργοποιούμε μια παροχή υπηρεσίας για πρώτη φορά στις περιοχές αυτές" διευκρινίζει για την πρωτοποριακή υπηρεσία της Δημοτικής Εταιρείας.

Οι περίοδοι του "iNDOOR SUMMER SPORTS CAMP όπως ονοματίζει τη δράση θα είναι έξι:
Η πρώτη ξεκινά από τις 21 και διαρκεί ως τις 25 Ιουνίου, η δεύτερη από 27 Ιουνίου κι ως τη 1 Ιουλίου, η τρίτη εβδομάδα από 4 Ιουλίου ως 8 του μήνα, η τέταρτη από 11 Ιουλίου ως 15, η πέμπτη από 18-22 Ιουλίου και η τελευταία από 25 ως 29 Ιουλίου.

Τα παιδιά μπορούν ουσιαστικά με 160 ευρώ το μήνα ( μπορούν βέβαια και μόνο μία βδομάδα να παρακολουθήσουν με τιμές που αρχίζουν από 45 ευρώ αλλά υπάρχουν και εκπτώσεις) να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ, του τένις, της ξιφασκίας, του ποδοσφαίρου σάλας,των μαχητικών αθλημάτων αλλά και ακόμα των παραδοσιακών χωρών, του aerobicKκαι της zouba και με τους γονείς να είναι ήσυχοι πως είναι σε ασφαλή χέρια από τις 8 το πρωί κι ως τις 4 το απόγευμα.

Και βέβαια είναι μια πρόγευση για το τι μπορούν να κάνουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου που και κέρδη μπορούν να φέρουν αλλά και πολύτιμη κοινωνική προσφορά να δώσουν!

Πηγή: cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου