Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Ενοικιάζεται… μητέρα για 30 ευρώ την ημέρα

Στην εποχή μας τελικά όλα μπορούν να τύχουν αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης –ακόμη και ο ρόλος της μάνας.

Μια Νεοϋορκέζα σκέφτηκε να προσφέρει τις μητρικές της υπηρεσίες σε όσους ενδιαφέρονται -και χρεώνει γι’ αυτό 30 ευρώ την ημέρα.

Η Νίνα Κινάλι είναι μια 63χρονη Αμερικανίδα που σκέφτηκε: «αντί να κάθομαι και να δίνω συμβουλές και καθοδήγηση στο τσάμπα, δεν το κάνω επάγγελμα να έχω και ένα επιπλέον εισόδημα;».

Και κάπως έτσι, η Κινάλι άνοιξε την ιστοσελίδα Need a Mom (www.needamomnyc.com) που απευθύνεται σε όσους δεν έχουν μητέρα ή σε αυτούς που η μητέρα τους είναι μακριά και δεν την έχουν εύκαιρη.

Η Κινάλι λοιπόν έρχεται στο χώρο σου και μπορεί να επιτελέσει τις εξής υπηρεσίες: να σου μαγειρέψει. Να κάνετε μια βόλτα μαζί. Να πάτε σινεμά. Ή απλά να κάτσει και να σε ακούσει προσεκτικά, αν έχεις κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται επειγόντως μια (μητρική) συμβουλή.

«Η ιδέα προέκυψε μια μέρα που γύρισα σπίτι και σκέφτηκα πως στην καθημερινότητα μου γνωρίζω πολλούς νέους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να ζητήσουν την συμβουλή μου για κάτι που τους απασχολεί», τονίζει η 63χρονη που μένει στο Μπρούκλιν.

Η ίδια λέει πως της έχουν κατά καιρούς ζητήσει την γνώμη της για θέματα σχέσεων, καριέρας, οικογένειας, οικονομικών επενδύσεων, μέχρι και το αν πρέπει να γίνει κάποιος χορτοφάγος ή όχι.

Η Νίνα βρίσκει επίδοξους πελάτες διαμέσου της ιστοσελίδας της και επιλέγει να τους συναντήσει μόνο αφού πρώτα έχει συνομιλήσει μαζί τους στο chat ή στο τηλέφωνο.

Κάποιες προτάσεις ήταν αδύνατο να τις δεχτεί, όπως λόγου χάρη να πάει στο σπίτι ενός 58χρονου άνδρα. Όπως λέει, αυτό της φάνηκε πολύ περίεργο.

Ωστόσο, βασισμένη στην προσωπική της μητρική εμπειρία [έχει δυο γιους 30 κι 27 ετών] πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη μια γυναικεία φιγούρα τη ζωή τους -μητέρα ή όχι.

Κωνσταντίνος Τσάβαλος
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου