Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

2ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ για παιδιά.

Η ΙΚΕΑ προσκαλεί τα παιδιά των μελών του Προγράμματος ΙΚΕΑ Family να λάβουν μέρος στον 2ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ, σχεδιάζοντας το λούτρινο παιχνίδι των ονείρων τους, για καλό σκοπό.

Από τον Διαγωνισμό θα αναδειχθούν δέκα παγκόσμιοι νικητές, τα σχέδια των οποίων θα κατασκευαστούν σε λούτρινα παιχνίδια και θα πωληθούν ως περιορισμένη σειρά στα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλον τον κόσμο, τον Νοέμβριο του 2016. Μέσω της συλλογής αυτής το ΙΚΕΑ Foundation θα στηρίξει προγράμματα για τα δικαιώματα των παιδιών.

Ελάτε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 13:00-19:00, σε ένα από τα 5 καταστήματα ΙΚΕΑ όπου τα παιδιά θα ζωγραφίσουν και θα παραδώσουν το σχέδιό τους, ή κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής και στείλτε μας το σχέδιο του παιδιού σας ταχυδρομικά μέχρι και την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

Στον αντίστοιχο περσινό Διαγωνισμό, συμμετείχαν χιλιάδες παιδιά με υπέροχες ζωγραφιές. Από αυτές επιλέχθηκαν δέκα, που κατασκευάστηκαν σε λούτρινα παιχνίδια και δημιούργησαν τη συλλογή SAGOSKATT. Ένα από αυτά είναι και της Στέλλας, 6 ετών, από την Κύπρο!

Και φέτος, για κάθε λούτρινο παιχνίδι που θα πωλείται στα Καταστήματα ΙΚΕΑ, το διάστημα 9/11/2015-3/1/2016, το ΙΚΕΑ Foundation δωρίζει 1 ευρώ στη UNICEF, στηρίζοντας προγράμματα για την εκπαίδευση των παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά, βοηθούν άλλα παιδιά να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Πηγή: ΙΚΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου