Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Αθλητικό πρόγραμμα για άτομα με κινητική αναπηρία

Μία πρόταση γνωριμίας με το μπάσκετ με καρότσι για άτομα με κινητική αναπηρία αποτελεί το πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου», το οποίο πραγματοποιούν ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο Κλειστό Γήπεδο Μετς, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 11π.μ.

Σκοπός της εκδήλωσης, αλλά και φιλοσοφία όλης της πορείας του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων, είναι η δημιουργία μόνιμων δομών, ειδικά προσαρμοσμένων για την άθληση των Ατόμων με Αναπηρία. Με το πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου» ο ΟΠΑΝΔΑ και ο Σύλλογος συντελούν στην προσπάθεια αναγνώρισης και ενίσχυσης, τόσο του καθαρά αθλητικού, όσο και το κοινωνικού έργου που προσφέρει ο Σύλλογος στα άτομα με αναπηρία, με την κοινωνικοποίηση και την ενσωμάτωση τους μέσω του αθλητισμού.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνήσουν με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. στο τηλ.: 210 2387157, με τον κο Μακρή στο κιν: 6947522780 ή να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση paska.athens@gmail.com.

Πηγή: www.paska.gr via zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου