Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ζητούνται εθελοντές από τη σχολή σκύλων-οδηγών "Λάρα"

Ανακοίνωση από το προφίλ Lara Guide Dog School του κοινωνικού δικτύου Facebook.

Χαίρεται! Η σχολή σκύλων-οδηγών "Λάρα", αναζητεί εθελοντές, κυρίως για την αναδοχή κουταβιών/εκπαιδευόμενων σκύλων-οδηγών και παρουσία στις εκδηλώσεις της σχολής.
Η σχολή, αναζητά ανάδοχους εθελοντές για να αναλάβουν την ανατροφή των κουταβιών της και τη φιλοξενία των εκπαιδευόμενων σκύλων-οδηγών της.
Η αναδοχή ενός κουταβιού ή ενός εκπαιδευόμενου σκύλου-οδηγού της σχολής, μπορεί να ανατεθεί σε ανθρώπους άνω των 18 ετών που να διαθέτουν χρόνο για τους σκύλους κι όρεξη να δουλέψουν μαζί τους. Προτιμούνται ανάδοχοι που μπορούν να παίρνουν τους σκύλους παντού μαζί τους, ακόμα και στην εργασία τους.
Όλα τα κτηνιατρικά έξοδα, εκτός από αυτά που θα προκύψουν από τυχόν απροσεξία των ανάδοχων εθελοντών, καλύπτονται από τη σχολή. Η σκυλοτροφή, το γιλέκο με τα διακριτικά σήματα, η ταυτότητα του εκπαιδευόμενου σκύλου-οδηγού και λουριά, κολλάρα, μπωλ, κρεβατάκια, παρέχονται επίσης από τη Σχολή.
Οι εθελοντές που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της σχολής, αναλαμβάνουν κυρίως τη φύλαξη των περιπτέρων μας, την επικοινωνία με το κοινό, τη μεταφορά εξοπλισμού, σκύλων κι ανθρώπων και την οργάνωση των παρουσιάσεων μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας με την υπεύθυνη των εθελοντών Marina Kyrillopoulou στο marina@laraguidedogs.gr προκειμένου να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες ή να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεπτείτε τον ιστότοπο της σχολής στο: www.laraguidedogs.gr ή τη σελίδα μας στο facebook:facebook.com/laraguidedogs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου