Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δωρεάν κατασκηνωτικό: "Καλοκαίρι στην Αίγινα 2014"

Η Στέγη Αυτιστικών Παιδιών "Ανάδυση" στο πλαίσι του προγράμματος "Καλοκαίρι στην Αίγινα" θα φιλοξενήσει και φέτος ΔΩΡΕΑΝ στης εγκαταστάσεις της στην Αίγινα, δίπλα στην θάλασσα σε 15νθήμερα παραθεριστικά εκπαιδευτικά προγράμματα παιδιά με ειδικές ανάγκες (Αυτισμό, Νοητική Υστέρηση, Σύνδρομο Down) οικογενειών που βρίσκονται σε συνθήκες οικονομικής αδυναμίας μέχρι πλήρους απορίας. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ για τη συμμετοχή του παιδιού σας ή για να προσφέρετε εθελοντική εργασία στο πρόγραμμα. 

Τα παιδιά πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στα κατασκηνωτικά προγράμματα (μπάνια, εκδρομές, κλπ.). Έγγραφες αιτήσεις με πλήρη στοιχεία πρέπει να υπογράφονται από τους έχοντες την γονική μέριμνα η δικαστική συμπαράσταση. Απαραίτητος ο ιατρικός φάκελος του παιδιού και αναφορά στις συνήθειες του, καθώς και οικονομικά στοιχεία της οικογένειας για την τελείως δωρεάν συμμετοχή του παιδιού (τα αιτήματα ήδη είναι αρκετά και θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στα παιδιά από οικογένειες με συνθήκες οικονομικής αδυναμίας). Το πρόγραμμα υπό την εποπτεία ψυχίατρου θα υλοποιείται από εθελοντικό κυρίως , επιστημονικό προσωπικό. 


Όπως και πέρυσι το πρόγραμμα ζητά τη συνδρομή εθελοντών. Δείτε την περσινή ανάρτηση εδώ:Κατασκηνωτικό πρόγραμμα "Καλοκαίρι στην Αίγινα" - εθελοντές όλα πληρωμένα / δωρεάν για ΑμεΑ

Κατασκηνωτικές περίοδοι: 

27/07 έως 09/08/2014
10/08 έως 23/08/2014
24/08 έως 06/09/2014


Επικοινωνία 
Παρακαλούμε δείτε τη σελίδα 

Πηγή: NOUSLETTER - NOESI.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου