Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

7η Παναττική Aθλητική διοργάνωση για ΑμεΑ

«Είμαστε όλοι νικητές», είναι ο τίτλος της 7ης Παναττικής Αθλητικής διοργάνωσης για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81, Περιστέρι), στις 9:00 πμ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Παναττική Αθλητική διοργάνωση ΑμεΑ, που διεξάγεται για 7η συνεχόμενη χρονιά από την ΚΣΔΕΟ (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων) «Έδρα» υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για Άτομα με Αναπηρία στις 3 Δεκέμβρη.

Άτομα με ειδικές ανάγκες από όλη την Αττική θα συμμετάσχουν σε αγωνίσματα και θα τιμηθούν για την προσπάθεια τους.

Τα αθλήματα τα οποία καλούνται να φέρουν σε πέρας οι συμμετέχοντες είναι: μπάσκετ (εκτέλεση βολών από μέση και κοντινή απόσταση), σκυταλοδρομία και τράβηγμα σχοινιού. Θα δοθεί στα άτομα με ψυχικές διαταραχές και νοητική στέρηση η δυνατότητα συμμετοχής σε μία διοργάνωση η οποία θα τους επιτρέψει να αναδείξουν την συμμετοχή μέσα από την διαφορετικότητα τους.

Η ΚΣΔΕΟ « Έδρα» στο πλαίσιο των Παναττικών αγώνων ΑμεΑ- Ψυχική Υγεία θα τιμήσει και αθλητές που δόξασαν τα ελληνικά χρώματα, μεταξύ αυτών και η παραολυμπιονίκης Βούλα Καντζά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου