Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο “Ιωαννίδειο” Δημοτικό Σχολείο

Με το χριστουγεννιάτικο παζάρι του 40ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης ανοίγει αυλαία ο μήνας των Χριστουγέννων. Την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013, το “Ιωαννίδειο”, με τη συνδρομή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και την πολύτιμη βοήθεια των μαθητών, σας περιμένει, από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, να διαλέξετε δώρα, διακοσμητικά, βιβλία, στολίδια και πολλές νόστιμες και χειροποίητες λιχουδιές.

Παράλληλα, θα υπάρχει πλήθος δραστηριοτήτων για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες, όπως δραματοποίηση παραμυθιού, κουκλοθέατρο, καραόκε, κυνήγι χαμένου θησαυρού, εργαστήρια οριγκάμι και χριστουγεννιάτικων κατασκευών, καθώς και face painting.

Ο Άγιος Βασίλης και το ξωτικό του θα μοιράσουν δώρα σε όλα τα παιδιά, ενώ οι φίλοι του χορού θα διασκεδάσουν με το παιδικό τμήμα του μπαλέτου της ΧΑΝΘ και το χορευτικό zumba από τα παιδιά του σχολείου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργεί καφενείο με αναψυκτικά, χυμούς, καφέ και κρασί, σπιτικά φαγητά και γλυκά, χοτ ντογκ, σουβλάκια, αλλά και νηστίσιμα εδέσματα.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου