Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Iανός bazaar: σχολικά βοηθήματα από 1 ευρώ!

Τα σχολικά βοηθήματα ανήκουν στην πιο «αλμυρή» -από άποψη τιμής-κατηγορία βιβλίων. Η καλή είδηση όμως, είναι ότι φέτος οι ενδιαφερόμενοι γονείς και μαθητές μπορούν να τα προμηθευτούν σε απίστευτα χαμηλές τιμές, χάρη στο Bazaar Βιβλίου που διοργανώνει η Αλυσίδα Πολιτισμού Ιανός.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μπορεί κανείς να ανακαλύψει σχετικές εκδόσεις, με τιμή που δεν ξεπερνά το 1 ευρώ! Συνεχίζεται λοιπόν το Bazaar βιβλίου στην Αθήνα, στη Σταδίου 41, στο κτίριο πολυκαταστημάτων Fokas (απέναντι από τη Στοά του Βιβλίου).

Οι υπεύθυνοι της αλυσίδας του Ιανού μας προτρέπουν να προετοιμαστούμε για τη νέα σχολική χρονιά, αγοράζοντας τα κατάλληλα εκπαιδευτικά βοηθήματα σε τιμές-έκπληξη. Επίσης στο bazaar θα βρείτε προσφορές σε σημαντικούς εκδότες, επιλεγμένα μυθιστορήματα, σπάνιες μελέτες, σημαντικά δοκίμια, λευκώματα και μουσικά CD!

Πληροφορίες: Ιανός bazaar στο κτήριο πολυκαταστημάτων Fokas, Σταδίου 41 (απέναντι από τη Στοά Βιβλίου), τηλ. 210 3217917. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 9 το πρωί έως 9 το βράδυ. Σάββατα: 9 το πρωί έως 6 το βράδυ. Κυριακή: κλειστά.

Πηγή: clickatlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου