Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Διαγωνισμός από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Από ενημερωτικό μήνυμα των Εκδόσεων Μεταίχμιο:

Είστε μαθητής, γονιός ή εκπαιδευτικός; Εάν ναι, μην αργείτε! Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας και κερδίστε σχολικές τσάντες και εκπαιδευτικά βοηθήματα από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συνολικής ονομαστικής αξίας 25 €. 

Δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα του διαγωνισμού (πατήστε ΕΔΩ) έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2013.

Βιαστείτε! Μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 200 τυχερούς που θα αναδείξει η κλήρωση και θα κερδίσουν είτε μία από τις 100 σχολικές τσάντες είτε ένα πακέτο με εκπαιδευτικά βοηθήματα της επιλογής τους αξίας 25 €!

Για να ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας βοηθήματα πατήστε ΕΔΩ και δείτε τον νέο μας εκπαιδευτικό κατάλογο. Με τη σήμανση ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ θα βρείτε εύκολα τα βοηθήματα που έχουν -20%, τα εκπαιδευτικά βιβλία της σειράς Disney Ελληνική Εκπαίδευση, καθώς και άλλα βιβλία για την Προσχολική, την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που απευθύνονται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό μας τόπο στις 27 Σεπτεμβρίου 2013. Αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού θα τους βρείτε ΕΔΩ (για να δείτε τους όρους πρέπει να έχετε κάνει είσοδο στο site μας).

Οι τσάντες είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας GIM S.A.

Καλή σχολική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου