Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

2ος Διεθνής νυχτερινός Ημιμαραθώνιος για τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου DOWN- 19 Οκτωβρίου

Ελπίζουμε πως κι αυτή τη φορά θα "τρέξετε" μαζί μας. Όπως την Άνοιξη, στο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ θα είναι αναμφίβολα μια ξεχωριστή εμπειρία.

Βραδάκι Σαββάτου, αρχές Φθινοπώρου, με διαδρομές που θα διασχίζουν το φωτισμένο κέντρο της πόλης... Και εμείς όλοι, τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου DOWN, οι γονείς, οι φίλοι, οι εθελοντές, όλοι όσοι θέλουν με τη συμμετοχή τους να σταθούν κοντά μας -μια μεγάλη και δυναμική ομάδα, η DOWN RUNNING TEAM!!! Υπάρχουν δυο επιλογές: 

1. Η συμμετοχή στην κανονική διαδρομή του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ -για όσους είναι σε καλή φυσική κατάσταση, γυμνασμένοι, δρομείς, μαραθωνοδρόμοι, αθλητικοί τύποι κ.λπ. και επιθυμούν να δηλώσουν ότι τρέχουν με την DOWN RUNNING TEAM, προσφέροντας μέρος του ποσού εγγραφής τους για τους σκοπούς του Συλλόγου Συνδρόμου DOWN.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να δηλώσουν στο πεδίο "Σύλλογος/Ομάδα/Club" τη λέξη DOWN. 

2. Η συμμετοχή στη διαδρομή των 5.000 μέτρων. Τρέχοντας ή περπατώντας. Η ...χαλαρή διαδρομή, η διαδρομή για τους ...πολλούς!!! Και σε αυτήν την περίπτωση η διαδικασία εγγραφής είναι ακριβώς ίδια. Αρκεί η λέξη DOWN στο κατάλληλο πεδίο της φόρμας εγγραφής. 

Πέντε (5) ευρώ από κάθε εγγραφή ενηλίκου και ένα (1) ευρώ από κάθε σπουδαστική ή φοιτητική εγγραφή θα πιστώνεται αυτομάτως υπέρ του Συλλόγου Συνδρόμου DOWN και των σκοπών του. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη θετική διάθεση. Για τη συμπαράσταση και την ενθάρρυνση. Σας περιμένουμε κοντά μας. Σας περιμένουμε στο Σύλλογο για να σας γνωρίσουμε από κοντά, για να μας γνωρίσετε και εσείς. 

Εγγραφείτε στο event μας στο facebook. Επισκεφθείτε τη σελίδα του συλλόγου στο internet

Πηγή: thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου