Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Παιγνιόθεν - Φεστιβάλ Παιχνιδιού & Τριήμερο Οικονομικής Ενίσχυσης

Ο πολιτιστικός φορέας "Ανάμεσα στους Μέρμηγκες" διοργανώνει το "Παιγνιόθεν", ένα φεστιβάλ για το ελληνικό παραδοσιακό παιχνίδι και το σύγχρονο παιχνίδι πόλης με παράλληλα εργαστήρια και καλλιτεχνικά δρώμενα. Το Παιγνιόθεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 στην Πλάκα σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό πολιτισμού, αθλητισμού & νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και σε συνεργασία με το art cafe Κιμωλία και το Athens Plaython. 


Με την υποστήριξη του art cafe Κιμωλία, διοργανώνεται ένα πάρτι οικονομικής ενίσχυσης για το Παιγνιόθεν. Διαβάστε περισσότερα!

Στο Παιγνιόθεν συμμετέχουν με δράσεις οι ακόλουθοι φορείς:
Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη
Very Specials Arts
ΜΚΟ ΟΙ.Ν.ΑΝΘΗ
Κέντρο Αφηγηματικής Τέχνης
Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών

και οι καλλιτέχνες Άθως Δανέλλης και η Αθηνά Φρεναρίτου.


Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που απευθύνεται σε ένα ευρύτατο κοινό και κάνει κάλεσμα στον κόσμο της αναπηρίας με την συμμετοχή σημαντικών φορέων και ατόμων από τον χώρο της αναπηρίας και της ειδικής αγωγής.

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 σας δίνουμε ραντεβού στις 9μμ. στο art cafe Κιμωλία για ποτάκι, χορό σε ρυθμούς pop, rock, reggae και ελληνικών 90’s και γνωριμία με την οργανωτική ομάδα και τους συνεργάτες του Παιγνιόθεν!

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013, θα βρισκόμαστε εκεί για κουβεντούλα με όποιον επιθυμεί να πιει έναν καφέ ή να δοκιμάσει ένα από τα πεντανόστιμα, σπιτικά γλυκά που προσφέρει το art café Κιμωλία!

Το τριήμερο αυτό έχει σαν σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη κάποιων από τις βασικές ανάγκες του Παιγνιόθεν, πιο συγκεκριμένα τα υλικά για τους σταθμούς του παιχνιδιού, τις εκτυπώσεις και τον Παιχνιδοχάρτη. Χάριν στην ευγενική φιλοξενία του art café Κιμωλία, το 15% από κάθε παραγγελία θα πηγαίνει στον κουμπαρά του Παιγνιόθεν.


Το trailer του Παιγνιόθεν! 
Σκηνοθεσία & Μοντάζ: Μάιρα Στυλιανού 
Μουσική: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Το Παιγνιόθεν πραγματοποιείται χάρη στην εθελοντική εργασία και συνεισφορά των διοργανωτών και των συνεργαζόμενων φορέων, καλλιτεχνών, εθελοντών και εμψυχωτών.

Διαδώστε το!

Ευχαριστούμε & σας περιμένουμε!

Πληροφορίες:
Αγγελίνα Λυκογιάννη
+30 6949471049
Ιστοσελίδες: amongtheants.com & khakikite.com
Το NOESI.gr θα είναι εκεί για να στηρίξει τον παιδότοπο της Ελληνικής Εταιρείας Παιγνιοθήκης!
Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα! Είσοδος ελεύθερη ...εννοείται!

Πηγή: NOESI.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου