Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Διακοπές με τα παιδιά με χαρτί γιατρού για δικαιολογημένη «κοπάνα»

Aντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Βέλγιο η διαφημιστική εκστρατεία τουριστικού πρακτορείου, το οποίο για να τραβήξει περισσότερους πελάτες στα πακέτα οικογενειακών διακοπών, προσφέρει «βεβαιώσεις ασθένειας» για τους μαθητές, ώστε να είναι δικαιολογημένη η «κοπάνα» από το σχολείο.

«Προσφέρουμε δωρεάν βεβαιώσεις ασθενείας για την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, καθώς πιστεύουμε ότι οι οικογένειες πρέπει να μπορούν να πάνε διακοπές σε χαμηλή τιμή» ήταν το μήνυμα του πρακτορείου σε φυλλάδια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες.

Τα πακέτα διακοπών προσφέρονται σε καλύτερες τιμές μέχρι τις 30 Ιουνίου, οπότε κλείνουν τα σχολεία.

Το θέμα προκάλεσε θόρυβο στη Φλαμανδία με τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας να δηλώνει έτοιμος να εξετάσει τις νομικές κινήσεις εις βάρος του πρακτορείου.

Πάντως, εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού πρακτορείου έσπευσε να διευκρινίσει ότι η καμπάνια είχε περισσότερο χιουμοριστικό χαρακτήρα και ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μοιράσουν δωρεάν βεβαιώσεις ασθένειας.

«Είχαμε κάνει παρόμοιες εκστρατείες και παλαιότερα. Πιστεύουμε ότι οι γονείς ξέρουν τι είναι σωστό για τα παιδιά τους» δήλωσε εκπρόσωπος του πρακτορείου στο Reuters.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου