Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πάτρα: η καλοκαιρινή εκδήλωση των ΚΔΑΠ

Η Καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκδήλωση των Παιδιών με Αναπηρία των ΚΔΑΠ -ΜΕΑ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013, στις 20:00 στο θεατράκι του Ο.Λ.ΠΑ. στη Μαρίνα Πάτρας.

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης των παιδιών σε προγράμματα θεατρικής και μουσικοκινητικής αγωγής, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Αναστασία Παπαντωνοπούλου, σε δήλωσή της, καλεί τους Πατρινούς να συμμετάσχουν στην όμορφη γιορτή των ΚΔΑΠ - ΜΕΑ, στη διάρκεια της οποίας τα παιδιά θα ξεδιπλώσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους.

"Σε μια εποχή που οι δομές βάλονται και οι αξίες καταρέουν οι Νέοι με Αναπηρία μέσα από την δουλειά τους θέλουν να δείξουν σε όλους μας ότι η προσπάθεια είναι η δύναμή μας", σημειώνει η κυρία Παπαντωνοπούλου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

20:00 Έναρξη Χαιρετισμοί
20:10 Μουσικοκινητικό καλοκαιρινό δρώμενο από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ»
20:30 Κωμική παντομίμα με τίτλο «Πολυδύναμοι δάσκαλοι με Παντοδύναμα παιδιά» από την θεατρική ομάδα του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ»
20:45 Παρουσίαση παραδοσιακών και ευρωπαϊκών χορών από το χορευτικό τμήμα του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ»
21:05 Θεατρική Παράσταση «Τα γυάλινα γοβάκια» δραματοποίηση παραμυθιού που αποτελεί έργο της «Ομάδας Παραμυθιού» του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ»
21:30 Παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα «Ο τόπος μας - μέσα από τα μάτια των παιδιών» ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ»
21:40 Θεατρική Παράσταση «Τα ρούχα του Βασιλιά» του Χ.Κ. Άντερσεν από την θεατρική ομάδα του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ» μουσική επιμέλεια Ανδρέας Ζαφειρόπουλος
22:20 Παρουσίαση - προβολή μουσικού video-clip από το τραγούδι των τίτλων τέλους της ταινίας «Μια μέρα θα ξυπνήσω» με πρωταγωνιστές τα μέλη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» συμμετέχει ο ερμηνευτής του τραγουδιού Νικηφόρος Βυθούλκας (εταιρεία Heaven) σε σκηνοθεσία Γιάννη Πεφάνη
22:25 Κλείσιμο εκδήλωσης

Πηγή: thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου